Je gati
per sfiden e madhe?

Eja te stervitemi bashke!
blank

Paketa per Dobësim 1

Bli paketen per Dobesim 1

Paketa per Dobësim 2

Bli paketen per dobësim 2

Paketa per shtim ne peshë

Bli paketen per shtim ne peshë

Paketa Per Tonifikim

paketa per tonifikim

NË FORMË ME AULONËN

Më në fund, projekti për të cilin kam kohë që punoj, por, për të cilin kam akoma edhe më shumë kohë që ëndërroj, është gati.

Një website ku do të ndaj me ju, gjithë pasionin tim për aktivitetin fizik, për të ushyerin mirë, për të ndjerin mirë… për të jetuarin shëndetshëm.

Mënyra ime e jetesës dhe pasioni i madh ndaj aktivitetit fiziki dhe fitness-i është shndërruar në një lifestyle, i cili  frymëzon shumë prej jush.

Ndryshimet

Bli Programet
INTRO NË FORMË ME AULONËN.
Gjatë komunikimit të vazhdueshëm me shumë prej jush kam kuptuar se cilat janë ato gjëra që ju pengojnë të nisni një aktivitet fizik, ta vazhdoni atë, apo ta shndërroni në rutinë. Kryesorja është mungesa e informacionit dhe të paturit e dikujt të cilit ju i besoni se do të sjellë ndryshimin tek ju. Në fakt, dua të theksoj që ndryshimin tek vetja, për veten, mund ta bëni vetëm ju.
20

PROGRAME NE DITE

4000

KLIENT TE KENAQUR!